Η νηπιαγωγός που έφερε τα Χριστούγεννα…στην πόρτα του νηπιαγωγείου!!!

Η Χριστίνα Τσεκέ, νηπιαγωγός στο 3ο Νηπιαγωγείο Λάρισας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να κάνει χαρούμενα  τα νηπιάκια της…που νοσταλγούν το σχολείο τους και ταυτόχρονα θέλουν να βγουν μια βόλτα με τους γονείς τους και να αισθανθούν το χριστουγεννιάτικο κλίμα του σχολείου τους.

Η κα.Χριστίνα φρόντισε και οι γονείς και νήπια …. ανταποκρίθηκαν στολίζοντας απέξω το νηπιαγωγείο και στέλνοντας  γράμματα στον Άγιο Βασίλη….

Το πνεύμα των Χριστουγέννων νίκησε και η κα.Χριστίνα δηλώνει:

«Τα σχολεία παραμένουν εδώ και καιρό κλειστά και έρημα χωρίς παιδικές φωνούλες αλλά κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες ,όπως αυτήν των γονέων και των παιδιών του 3ου Νηπιαγωγείου Λάρισας, αποδεικνύουν πως το σχολείο είναι ολοζώντανο στις καρδιές όλων μας και μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε την προσπάθεια ! Παιδάκια και γονείς , έρχονται αυτές τις μέρες μεμονωμένα και κατά διαστήματα και κρεμούν ένα στολιδάκι , μια ζωγραφιά ή ένα γράμμα έξω από την πόρτα του σχολείου! Μπράβο σε όλους!»

 

 

Διαβάστε επίσης...

LEGO Education σεμινάρια: 6 απαντήσεις που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί Read more at O3 Out Of the Ordinary: LEGO Education σεμινάρια: 6 απαντήσεις που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί #educationunlimited #legoeducation #getingear

TweetΤα LEGO Education σεμινάρια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από εκπαιδεύσεις σε …

Η ημερίδα του Τμήματος Μουσειολογίας Πύργου για το 1821: «Η Ηλεία στην εποχή της Ελληνικής Επανάστασης»

TweetΤην Τετάρτη, 1/12/2021, το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Τμήματος  Μουσειολογίας Πύργου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη …

«Το σχολείο αλλάζει. Στην πράξη.» Παρουσίαση 166 Νέων Προγραμμάτων Σπουδών στο Σχολείο

TweetΤα 166 Νέα Προγράμματα Σπουδών παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση  με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *