Η εκδρομή στην Αίγυπτο “κλείνει” προληπτικά για απολύμανση σχολικό συγκρότημα στο Ηράκλειο

Τονίζεται πάντως ότι δεν έχουν εμφανιστεί ύποπτα κρούσματα

Μια εκδρομή που πραγματοποίησαν, με αφορμή την Καθαρή Δευτέρα, κάποιοι μαθητές με τις οικογένειές τους στην Αίγυπτο, οδήγησε  τις αρμόδιες αρχές στο Ηράκλειο να αποφασίσουν προληπτικά την απολύμανση του Σχολικού Συγκροτήματος του Καπετανάκειου.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive, παρά το γεγονός ότι κανένας από τους μαθητές δεν παρουσίασε συμπτώματα, αποφασίστηκε στο σχολικό συγκρότημα, όπου συστεγάζονται το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το Εσπερινό,  να γίνει απολύμανση στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης για τον κορωνοϊό.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσαν στο cretalive από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά τον προληπτικό της χαρακτήρα.
Όπως διευκρινίζει στο cretalive η Διευθύντρια του Γυμνασίου  κ. Νίκη Καμπουράκη,  τα μαθήματα γίνονται κανονικά και η απολύμανση θα γίνει τις απογευματινές ώρες, ενώ σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έχει λάβει, το σχολείο θα μπορεί να λειτουργήσει αύριο χωρίς πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης...

Ποιος ήταν τελικά ο δολοφόνος του πρωθυπουργού;

TweetΈγινε πέντε φορές πρωθυπουργός και λένε πως μια από τις αιτίες της δολοφονίας του ήταν …

Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου

TweetΥπό νέες συνθήκες, θα υποδεχθεί ξανά τους μικρούς μαθητές Όλα είναι έτοιμα για την επαναλειτουργία …

Στα σκουπίδια κατέληξαν τα τρόφιμα της καραντίνας

TweetΤης Αλεξάνδρας Γκίτση Στον κάλαθο των αχρήστων συνεχίζουν να καταλήγουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων που αγοράζουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *