Η ανοιξιάτικη καμπάνια του eTwinning ξεκίνησε – We are (eT)winning!

Alt Image
Παρά την ψυχρή της εμφάνιση σε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη, η άνοιξη είναι οριστικά εδώ και η ανοιξιάτικη καμπάνια του eTwinning λειτουργεί πλέον επίσημα.
Η συμμετοχή στην καμπάνια είναι απλή. Κάντε κλικ στο μπάνερ της αρχικής σελίδας του Desktop και φτάστε στην ειδική σελίδα της καμπάνιας !
Διοργανώστε μία εκδήλωση eTwinning
Φέτος ενθαρρύνουμε τους eTwinners να διοργανώσουν ενημερωτικές και προωθητικές εκδηλώσεις, για να εμπνεύσουν συναδέλφους και να τους ενθαρρύνουν να συμμετάσχουν στο eTwinning. Αυτές οι συνεδρίες θα αποτελέσουν μία εξαιρετική ευκαιρία για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στο eTwinning και τις γνώσεις σας. Οι εκδηλώσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν, κατά προτίμηση, γύρω από την εβδομάδα 13-17 Μαϊου 2013. Αφού προσδιορίσετε την ημερομηνία, μπορείτε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης στον χάρτη της σελίδας της καμπάνιας.
Σχεδιάστε αφίσες eTwinning και κερδίστε HD βιντεοκάμερες τσέπης!
Δημιουργήστε μία αφίσα για να προωθήσετε την εκδήλωσή σας και ανεβάστε τη στη σελίδα της καμπάνιας. Η αφίσα θα πρέπει να είναι σχετική με τις eTwinning εμπειρίες σας, με κάποιο από τα έργα σας, ή μπορείτε απλά να την χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την ενημερωτική συνεδρία σας.
Εδώ βρίσκονται κάποια σπουδαία παραδείγματα παλαιότερων.
Grap 1
Όλες οι αφίσες που θα αναρτηθούν μπορούν να ψηφιστούν από όλους τους eTwinners έως τις 16 ΜΑΪΟΥ, και οι τρεις που θα ‘αρέσουν’ περισσότερο θα κερδίσουν μία HD βιντεοκάμερα τσέπης!
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποια εκδήλωση, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δημιουργώντας μία αφίσα eTwinning σχετικά με κάποιο από τα έργα σας ή με την εμπειρία σας στο πλαίσιο του eTwinning (αίθουσες εκπαιδευτικών, ομάδες, κ.λπ.) και να την μοιραστείτε στη σελίδα της καμπάνιας στο Desktop.
Πώς να συμμετάσχετε
Για να συμμετάσχετε και να δείτε τις πλήρεις οδηγίες, επισκεφθείτε την σελίδα της καμπάνιας μέσω του link που υπάρχει στην Αρχική Σελίδα του Desktop. Υπάρχει επίσης μία δημόσια σελίδα που είναι προσβάσιμη από τους μη- eTwinners και θα προβάλλει τα έργα τέχνης και τις εκδηλώσεις που θα προστίθενται.
Time to eT(win)!

Διαβάστε επίσης...

Το ωράριο των εκπαιδευτικών της παράλληλης – Τι λέει η ΔΟΕ και τι υποστηρίζει η ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

TweetΗ ΔΟΕ εξέδωσε ανακοίνωση πως παραβιάζονται τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών της παράλληλης στήριξης. Στην …

Μετά τα σχολεία έρχεται και στο Δημόσιο ο θεσμός του Μέντορα

TweetΟ Μέντορας έρχεται στο Δημόσιο, ο νέος θεσμός που θα εισαχθεί το επόμενο διάστημα για …

Αθανάσιος Κατσίμπελης : Για έναν σύγχρονο Δήμο Πύργου με τον Σπύρο Λιατσή

Tweet Υποψήφιος με τον Spiros Liatsis o Αθανάσιος Κατσίμπελης Στηρίζουμε με την ψήφο μας για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *