Η ανοιξιάτικη καμπάνια του eTwinning ξεκίνησε – We are (eT)winning!

Alt Image
Παρά την ψυχρή της εμφάνιση σε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη, η άνοιξη είναι οριστικά εδώ και η ανοιξιάτικη καμπάνια του eTwinning λειτουργεί πλέον επίσημα.
Η συμμετοχή στην καμπάνια είναι απλή. Κάντε κλικ στο μπάνερ της αρχικής σελίδας του Desktop και φτάστε στην ειδική σελίδα της καμπάνιας !
Διοργανώστε μία εκδήλωση eTwinning
Φέτος ενθαρρύνουμε τους eTwinners να διοργανώσουν ενημερωτικές και προωθητικές εκδηλώσεις, για να εμπνεύσουν συναδέλφους και να τους ενθαρρύνουν να συμμετάσχουν στο eTwinning. Αυτές οι συνεδρίες θα αποτελέσουν μία εξαιρετική ευκαιρία για να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στο eTwinning και τις γνώσεις σας. Οι εκδηλώσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν, κατά προτίμηση, γύρω από την εβδομάδα 13-17 Μαϊου 2013. Αφού προσδιορίσετε την ημερομηνία, μπορείτε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης στον χάρτη της σελίδας της καμπάνιας.
Σχεδιάστε αφίσες eTwinning και κερδίστε HD βιντεοκάμερες τσέπης!
Δημιουργήστε μία αφίσα για να προωθήσετε την εκδήλωσή σας και ανεβάστε τη στη σελίδα της καμπάνιας. Η αφίσα θα πρέπει να είναι σχετική με τις eTwinning εμπειρίες σας, με κάποιο από τα έργα σας, ή μπορείτε απλά να την χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την ενημερωτική συνεδρία σας.
Εδώ βρίσκονται κάποια σπουδαία παραδείγματα παλαιότερων.
Grap 1
Όλες οι αφίσες που θα αναρτηθούν μπορούν να ψηφιστούν από όλους τους eTwinners έως τις 16 ΜΑΪΟΥ, και οι τρεις που θα ‘αρέσουν’ περισσότερο θα κερδίσουν μία HD βιντεοκάμερα τσέπης!
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποια εκδήλωση, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό δημιουργώντας μία αφίσα eTwinning σχετικά με κάποιο από τα έργα σας ή με την εμπειρία σας στο πλαίσιο του eTwinning (αίθουσες εκπαιδευτικών, ομάδες, κ.λπ.) και να την μοιραστείτε στη σελίδα της καμπάνιας στο Desktop.
Πώς να συμμετάσχετε
Για να συμμετάσχετε και να δείτε τις πλήρεις οδηγίες, επισκεφθείτε την σελίδα της καμπάνιας μέσω του link που υπάρχει στην Αρχική Σελίδα του Desktop. Υπάρχει επίσης μία δημόσια σελίδα που είναι προσβάσιμη από τους μη- eTwinners και θα προβάλλει τα έργα τέχνης και τις εκδηλώσεις που θα προστίθενται.
Time to eT(win)!

Διαβάστε επίσης...

Κρησφύγετο Ρώσων κατασκόπων αποκαλύφθηκε στην Χαλκιδική από τον θάνατο ενός Τσέχου

TweetΚρησφύγετο Ρώσων κατασκόπων στην Χαλκιδική, αποκάλυψε ο θάνατος ενός Τσέχου, υπηκόου ρωσικής καταγωγής, πριν από …

Το Belem μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα και περνάει από την Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου (video)

TweetΜε το εντυπωσιακό τρικάταρτο ιστιοφόρο Belem, ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα το ταξίδι της, με προορισμό …

e-Καταναλωτής: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα

TweetΗ αναβαθμισμένη νέα πλατφόρμα e-Καταναλωτής είναι από σήμερα διαθέσιμη σε όλους τους καταναλωτές, χρήστες του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *