Η Αγγελική μας διεκδικεί ΞΑΝΑ το Νόμπελ των δασκάλων!! #GlobalTeacherPrize2017

 

Η “δική μας” Αγγελική Παππά βραβευμένη από τους Greekteachers διεκδικεί ξανά το Νόμπελ των δασκάλων!!

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-02-28-8-26-54-%ce%bc%ce%bc-407x330

Στιγμιότυπο από την περσινή βράβευση της Αγγελικής στην Αρχαία Ολυμπία.Η Νίκη του Παιωνίου ας την οδηγήσει φέτος στη νίκη.

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι 50 κορυφαίοι εκπαιδευτικοί του κόσμου από το Varkey Foundation, οι οποίοι θα δικεδικήσουν το Global Teacher Prize 2017, βραβείο ισάξιο του βραβείου Νόμπελ. Οι  50 εκπαιδευτικοί ξεχώρισαν και επιλέχθηκαν από  20.000 υποψηφιότητες και 179 χώρες. Ανάμεσά τους είναι και η κ. Αγγελική Παππά, ιδρύτρια του ILD και ερευνήτρια ειδικής αγωγής και η μόνη εκπαιδευτικός που κατόρθωσε να ξαναμπει στην 50αδα για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Η κ. Αγγελική Παππά επιθυμεί να ευχαριστήσει τους εκπαιδευτικούς του ILD, τα παιδιά, του γονείς, τους συνεργάτες αλλά και όλους όσους εμπιστεύτηκαν, στήριξαν και δούλεψαν για αυτή την επιτυχία.

Οπως δήλωσε: «Εκφράζω τη βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη μου για την επιλογή μου στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς στον κόσμο για το 2017, για το Global Teacher Prize και την παγκόσμια αναγνώριση της καινοτομίας του ‘i love dyslexia’ για δεύτερη φορά! Στην Παγκόσμια Ήμερα Αγάπης, η Παιδεία Αγάπης του  ‘i love dyslexia’ ανυψώνει τη σημαία της Ελλάδας μας Ψηλά για μια ακόμα φορά, ως φορέας και ενσαρκωτής υψηλών άξιων, και με ξεχείλισμα ψυχής, συνεχίζουμε τον αγώνα επένδυσης στην  Ολιστική Παιδεία Αρετής, τη μονή περιουσία που δεν κινδυνεύει από κρίσεις και χρεωκοπία. Εύχομαι αυτός ο πλούτος εμπειριών, σοφίας και υψηλής παιδείας που η ολισθική μου μέθοδος 3Dlexia κυοφορεί, να γεννήσει το φως και μια νέα εποχή παιδείας και αρετής, μέσα από τους άξονες δράσης του 3Dlexia NPO, για την Ελλάδα και το κόσμο όλο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλoυς όσους συνέβαλαν σε αυτή την τεράστια επιτυχία! Ελλάδα, Νιώσε το Θαύμα της Αγάπης».

Περιγραφή και σκοπός του“i love dyslexia”

To “i love dyslexia” (ILD) αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό διεθνώς απόλυτα εξειδικευμένο χώρο ολιστικής εκμάθησης των Αγγλικών ως ξένη γλώσσα για μαθητές με δυσλεξία και μαθησιακές διαφορετικότητες. Ο οργανισμός μας αναδείχτηκε στους 10 κορυφαίους καινοτόμους οργανισμούς στην Ελλάδα και αποτελεί το μοναδικό που διακρίθηκε στον τομέα της παιδείας για το 2015, στον καθιερωμένο διαγωνισμό της Eurobank και του ΣΕΒ «Η Ελλάδα Καινοτομεί» και η ιδρύτρια του αλλά και επιστημονικά υπεύθυνη κ. Αγγελική Παππά είναι για 2η φορά στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου, στο θεσμό του Global Teacher Prize 2017.

Απώτερος στόχος του ILD είναι η ποιοτική βελτίωση της ζωής των μαθητών του, μέσω της πρόσβασης τους στην ολιστική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και η διάχυση της γνώσης, εμπειρίας, έρευνας και ήθους που χαρακτηρίζουν τις δράσεις του στον τομέα της ευρύτερης παιδείας στην ελληνική και διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα. Για την επίτευξη αυτού του στόχου πραγματοποιούνται εθελοντικές εκπαιδεύσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και μέσω των διεθνών projects που συμμετέχει το “i love dyslexia” εκπροσωπώντας την Ελλάδα για την καινοτομία στην παιδεία σε διεθνές επίπεδο. Ιδρύτρια και επιστημονικά υπεύθυνη του βραβευμένου, καινοτόμου εκπαιδευτικού οργανισμού “i love dyslexia” είναι η κ. Αγγελική Παππά, καθηγήτρια αγγλικών, ειδική παιδαγωγός, ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια εκπαιδευτικών σε διεθνή projects στο πανεπιστήμιο Folkuniversitetet στην Uppsala της Σουηδίας, καθηγήτρια και επιστημονική συνεργάτης του Πανεπιστημίου Birmingham.

Διαβάστε και : Αρχαία Ολυμπία: Την Αγγελική Παππά βράβευσαν οι «Greekteachers»

 

greek_teachers_afisa_1

Διαβάστε επίσης...

Απεβίωσε ο εθνικός ευεργέτης Ιάκωβος Τσούνης

TweetΈφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών ο Ιάκωβος Τσούνης, εφοπλιστής και …

Ε. Στυλιανίδης: Έρχονται τα Πειραματικά σχολεία στη Ροδόπη

Tweet Αρωγός και για την δημιουργία Καλλιτεχνικού Σχολείου στον Δήμο Κομοτηνής δηλώνει ο βουλευτής Ανδρέας Αγελαρίδης …

Self-tests: επιστροφή όλων στο σχολείο με ασφάλεια

TweetΟι ρυθμίσεις για την εφαρμογή του μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από τον κορωνοϊό σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *