Επιχειρηματίας εξόφλησε τον λογαριασμό ρεύματος της άνεργης μητέρας

Επιχειρηματίας της Ρόδου εξόφλησε σήμερα τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος της άνεργης ξενοδοχοϋπαλλήλου, με το 9χρονο κορίτσι που προχθές έπεσε λιπόθυμο από την πείνα, έξω από φούρνο της Ρόδου.

Υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτροδότησης επιχείρησε χθες να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της οικογένειας. Ειδοποιήθηκε η διοίκηση της εταιρείας αλλά και η ΔΕΔΗΕ που έδωσαν σχετική παράταση. ΄Έτσι το πρωί με παρέμβαση και του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ρόδου «Αγία Σοφία» και της προέδρου του Σοφίας Μανιά, ο επιχειρηματίας εξόφλησε τον τρεχούμενο λογαριασμό.

Την ίδια ώρα πολλοί φορείς δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την μητέρα, ανάμεσά τους και ξενοδόχος που δεσμεύτηκε πως αν ανοίξει η επιχείρησή του τον άλλο μήνα, η μητέρα των δύο παιδιών θα είναι η πρώτη που θα προσλάβει.

Η περίπτωση τις λιποθυμίας της 9άχρονης προκάλεσε αναστάτωση στην κοινωνία της Ρόδου, αναδεικνύοντας με τον πιο τραγικό τρόπο το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας στο νησί μας αφού πολύ μικρό θα είναι το ποσοστό των ξενοδοχείων και των άλλων τουριστικών επιχειρήσεων που θα ανοίξουν φέτος. Πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι φτάνουν στο Εργατικό κέντρο Ρόδου και εκποιούν ό,τι πολύτιμο αντικείμενο διαθέτουν, για να προμηθευτούν ακόμη και τα βασικά είδη διατροφής τους.

Πηγή: ert.gr dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *