Επικοινωνία Ζέττας Μακρή με τον ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους

Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή λειτούργησε αμέσως στο θέμα της διακοπής των εμβολιασμών στο νησί της Σκοπέλου, λόγω μη διαθεσιμότητας εμβολίων, και επικοινώνησε, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους.

Η κ. Μακρή ενημερώθηκε σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα ότι ευθύς ως ληφθούν ικανές ποσότητες του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson και θα αποσταλούν στο εμβολιαστικό κέντρο, που εδρεύει στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, προκειμένου να καλυφθούν οι εμβολιαστικές ανάγκες και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία εμβολιασμών για τους κατοίκους του νησιού.

Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τον κ. Θεμιστοκλέους και εξέφρασε την εκτίμησή της στο έργο, που επιτελείται με σκοπό την ταχύτερη και επαρκέστερη ανταπόκριση στην ήδη εξαιρετικά οργανωμένη και συντονισμένη επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης...

Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας : Θεαματική η μείωση των καπνιστών στην Ελλάδα

Tweet Σημαντική μείωση των καπνιστών (καθημερινών και περιστασιακών) σε ποσοστό που κυμαίνεται από 21.9% μέχρι …

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Ονοματίζει τις μεταλλάξεις με γράμματα του ελληνικού αλφάβητου

TweetB.1.617, B.1.1.7, B.1.351… Το να θυμάται κανείς τις επιστημονικές ονομασίες των παραλλαγών της Covid-19 αποδεικνύεται …

Εξετάζεται ο εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών – Δεν θα είναι υποχρεωτικός

TweetΟ εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών παραμένει ένα ανοιχτό θέμα για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *