Ειδική πρόσκληση κάλυψης λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες

Ειδική πρόσκληση για την κάλυψη των  λειτουργικών κενών σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξέδωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την πρόσκληση

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τον πίνακα με τα κενά
Από τις 21 έως και τις 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 προ μεσημβρίας, οι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης  και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, που είχαν υποβάλει αίτηση-δήλωση για πρόσληψή τους στο πλαίσιο της  αριθμ. 133081/Ε1/28-08-2019 (ΑΔΑ: ΨΥΙΦ4653ΠΣ-ΟΗΘ) πρόσκλησης, θα έχουν τη δυνατότητα, βάσει των διατάξεων του άρθρου 86 του ν.4547/2018 (ΦΕΚ 102 Α’)  «Ειδική προκήρυξη κάλυψης κενών σε σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και της ειδικής αγωγής», να δηλώσουν ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ) του Υ.ΠΑΙ.Θ. (ιστοσελίδα: https://opsyd.sch.gr/), συγκεκριμένες σχολικές μονάδες ή/και ομάδες σχολικών μονάδων για πρόσληψή τους ως αναπληρωτές, πλήρους ή/και μειωμένου ωραρίου, για το σχολικό έτος 2019-2020.
Οι υποψήφιοι οφείλουν να αναζητήσουν τις λεπτομέρειες της διαδικασίας στην αριθμ. 182585/Ε1/21-11-2019 (ΑΔΑ: 786Α46ΜΤΛΗ-0ΘΑ) ειδική πρόσκληση.
Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων είναι αναρτημένο σχετικό εγχειρίδιο οδηγιών στην ως άνω ιστοσελίδα (https://opsyd.sch.gr/).

Προσοχή.! 

Οποίοι κάνουν νέα δήλωση σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη, προσληφθούν και δεν αναλάβουν υπηρεσία θα έχουν κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *