Δωρεάν η μετακίνηση των ενστόλων στα ΜΜΜ …. κ.Γαβρόγλου όλα καλά;

Τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί είναι οι πιο φτωχοί Δημόσιοι Υπάλληλοι και χιλιάδες από αυτούς μετακινούνται καθημερινά με ΜΜΜ … αποφασίζει η κυβέρνηση τη δωρεάν μεταφορά των ενστόλων.Να σημειωθεί πως οι εκπαιδευτικοί δεν εντάχθηκαν στα ειδικά μισθολόγια και δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες για τη συνυπηρέτησή τους με αποτέλεσμα να χωρίζονται οικογένειες εκπαιδευτικών και να μην προηγούνται στις υπηρεσιακές μεταβολές.

Το μέτρο ήρθε μετά από συνάντηση της Όλγας Γεροβασίλη με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, σήμερα, στο γραφείο της.
Τη δωρεάν μετακίνηση όλων των ένστολων, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής, με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, (Μετρό, λεωφορεία κ.λ.π.), ανακοίνωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της.

Σημειώνεται οτι η δωρεάν μεταφορά των αστυνομικών και πυροσβεστών με τα ΜΜΜ ήταν πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Τις επόμενες μέρες η κ. Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση και με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Εκείς στη ΔΟΕ όλα καλά;

κ.Γαβρόγλου όλα καλά;

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *