Δεν άντεχε τη συμπεριφορά των παιδιών της και τα πήγε στην…Αστυνομία

Η μητέρα ισχυρίστηκε ότι δεν άντεχε την πίεση από τη συμπεριφορά τους

Τα τέσσερα ανήλικα αγόρια της, ηλικίας 9 έως 13 ετών, άφησε μία μητέρα έξω από την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα, διότι ήταν ατίθασα.

Όταν αργότερα τη βρήκαν και τη ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, απάντησε ότι δεν άντεχε την πίεση από τη συμπεριφορά των παιδιών.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει η Ελευθερία, μένει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, εργάζεται περιστασιακά και μεγαλώνει μόνη της τα 4 παιδιά. Γύρω στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας σταμάτησε το αυτοκίνητό της μπροστά στην πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, κατέβασε από μέσα τα 4 αγόρια και… έφυγε, αφήνοντας άφωνους τόσο τους αστυνομικούς όσο και τα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να πληροφορηθούμε, στην προσπάθεια να βρεθούν οι γονείς των παιδιών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα τα μεγαλώνει μόνη της, ενώ η απόφασή της να τα αφήσει στην Αστυνομία έχει να κάνει με το γεγονός πως τα παιδιά είναι πολύ ατίθασα και η ίδια ένιωσε ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την πίεση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το μεγαλύτερο από τα 4 αγόρια ήδη έχει επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ τα άλλα τρία (9, 11 και 12 ετών) φιλοξενούνται προσωρινά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μέχρι να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον τους από τις αρμόδιες αρχές.

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *