Δείτε το σχολείο που χτίζει η Shakira για τα φτωχά παιδιά

Την κατασκευή ενός σχολείου για τα φτωχά παιδιά της Κολομβίας χρηματοδοτεί η Shakira, που δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις εργασίες, καλώντας παράλληλα τους θαυμαστές της να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι!

shakira.jpg

Μέσω του ιδρύματός της, «Barefoot Foundation», η τραγουδίστρια αποφάσισε να βοηθήσει τους συμπατριώτες της με την ανέγερση του σχολείου σε μία από τις περιοχές με χαμηλό βιοτικό επίπεδο, όπου τα παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα σίτισης και διαβίωσης.

shakira4.jpg

«Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από την κατασκευή του σχολείου για 1.700 άπορα παιδιά», έγραψε η Shakira στη λεζάντα των φωτογραφιών, όπου βλέπουμε τα θεμέλια του διδακτηρίου.

Το σχολείο -στο οποίο η ίδια έβαλε συμβολικά το πρώτο τούβλο, πριν από μερικούς μήνες- χτίζεται στην περιοχή Cartagena και θα εξυπηρετεί περίπου 30.000 οικογένειες, .

shakira5.JPG

Αυτό είναι το ένατο διδακτήριο που χτίζεται από το ίδρυμα της Κολομβιανής σταρ, η οποία παροτρύνει κάθε θαυμαστή της να βοηθήσει, παίρνοντας μέρος στην καμπάνια

shakira2.jpg

 

star.gr

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *