Δάσκαλος, τιμωρούσε τους μαθητές του, κάνοντας Spoiler για το Game of Thrones

Τους νεκρούς του Game of Thrones έγραφε στον πίνακα ένας δάσκαλος, κάθε φορά που οι μαθητές του έκαναν φασαρία. Αφού τους χάλασε την τρίτη σεζόν, όλοι ηρέμησαν

Όσοι έχουν διαβάσει τα βιβλία του Game of Thrones, γνωρίζουν πόσο άτιμο είναι να χαλάνε τη συνέχεια σε αυτούς, που παρακολουθούν τη σειρά, που βασίζεται στην ιστορία του G.R.R. Martin.

Ένας δάσκαλος στη Γαλλία, έχοντας διαβάσει τα βιβλία βρήκε έναν τρόπο που θα ταίριαζε μόνο στη σατανική σκέψη του Τζόφρι Μπαράθηον (Λάνιστερ κουφάλες, έρχονται κρεμάλες) για να συνετίσει τους μαθητές του.

Τους προειδοποίησε ότι αν δεν κάθονταν ήσυχοι, θα έγραφε στον πίνακα, ποιοι χαρακτήρες της σειράς θα πεθάνουν στη συνέχεια.

“Έχω διαβάσει όλα τα βιβλία. Αν κάνετε θόρυβο, θα γράψω το όνομα κάθε νεκρού στον πίνακα. Είναι αρκετοί για να βγάλουμε όλη τη χρονιά και θα περιγράφω και το πώς πέθαναν”, τους είπε.

Όταν κάποιοι μαθητές τον εκνεύρισαν, ο δάσκαλος έκανε πράξη την απειλή του και προχώρησε σε αποκαλύψεις. Όσοι δεν είχαν δει το τέλος της τρίτης σεζόν, έμαθαν τι σημαίνει “φιλοξενία” και ότι οι Λάνιστερ εξοφλούν πάντα τα χρέη τους.

Μετά την κίνηση ματ, οι μαθητές φρόντισαν να μην στενοχωρήσουν ξανά τον δάσκαλό τους, ο οποίος θα είναι για πάντα κατάπτυστος, μεταξύ των αναγνωστών και τηλεθεατών της δημοφιλούς σειράς.

 

 

(Πηγή: Metro.co.ukhttp://news247.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *