Γονικός έλεγχος: Δώστε άφοβα το Android tablet στα παιδιά σας

Τα παιδιά είναι ολοένα και πιο tech-καταλαβαίνω αυτές τις μέρες, και ακόμη και ένα μικρό παιδί θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει το Android smartphone ή το tablet σας με τρόπους που δεν ήξεραν ήταν δυνατόν.Εκτός από το τρέξιμο ένα βαρύ λογαριασμό στο app και το παιχνίδι αγορές, αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά σας μπορεί επίσης να είναι σε κίνδυνο από την απευθείας σύνδεση αρπακτικά ζώα και περιεχόμενο για ενήλικες.Εδώ θα σας δείξει πώς να δημιουργήσει λογική γονικού ελέγχου, και να εξηγήσει το νέο προφίλ με περιορισμένη χαρακτηριστικό γνώρισμα που προστίθεται στο Android Jelly φασολιών 4.3.

Κυκλοφόρησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, Android 4.3 και η περιορισμένη δυνατότητα του προφίλ προσθέτει μια νέα διάσταση στον χρήστη χαρακτηριστικό προφίλ που εμφανίστηκε στην έκδοση 4.2.Δισκία τρέχει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση μπορεί να ρυθμιστεί με πολλαπλούς λογαριασμούς χρηστών, επιτρέποντάς σας να μετατρέψει Jelly φασολιών tablet σας σε ένα PC οικογένεια με μοναδικά περιβάλλοντα για κάθε μέλος του νοικοκυριού.Στο Android 4.3, προφίλ με περιορισμένη δυνατότητα να ελέγχει διαχειριστή της συσκευής τα δικαιώματα app του κάθε προφίλ χρήστη, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κρατήσετε το παιδί σας ασφαλή. Δείτε Android Advisor.

Για να μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προφίλ με περιορισμένη, θα πρέπει να εξασφαλίσει το Android συσκευή σας το υποστηρίζει.Το Android 4.3 ενημέρωση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε ταμπλέτες το δικό της Google Nexus, το Nexus 7 και Nexus 10, με άλλους κατασκευαστές αναμένεται να αναπτύξουν την αναβάθμιση τους επόμενους μήνες.Θα σας δείξει πώς να αναβαθμίσετε Nexus συσκευή σας εδώ.

Βήμα 1. Πρώτον, από την αρχική οθόνη του Android, τραβήξτε προς τα κάτω από την πάνω δεξιά και πατήστε Ρυθμίσεις.Μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε τους χρήστες, στη συνέχεια, πατήστε ‘Προσθήκη χρήστη ή το προφίλ.Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε ένα κανονικό προφίλ χρήστη, ή Restricted προφίλ.Πατήστε το τελευταίο.

Κλειστή Προφίλ Βήμα 1 Κλειστή Βήμα 1β Προφίλ

Βήμα 2. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσει ένα κλείδωμα οθόνης για τη συσκευή σας.Πιέστε Ορισμός κλειδώματος, τότε επιλέγουν να χρησιμοποιούν είτε ένα μοτίβο κλειδώματος, PIN ή τον κωδικό πρόσβασης και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Κλειστή Προφίλ Βήμα 2

Βήμα 3. Πατήστε στο εικονίδιο ρυθμίσεων δίπλα στο «Νέο προφίλ» για να του δώσετε ένα όνομα.

Κλειστή προφίλ Βήμα 3

Βήμα 4. Θα δείτε τώρα μια λίστα με εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκευή σας, με on / off μπαρέτες στο πλάι.Από προεπιλογή, το περιορισμένο προφίλ είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε από αυτά.Περάστε από τη λίστα και εναλλαγή μόνο στις εφαρμογές που είστε άνετοι με προσπέλαση του παιδιού σας.Ο κατάλογος περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα περιήγησης στο Web εγκατασταθεί στο tablet σας, έτσι αφήνουν αυτές μετατάσσονται σε εκτός αν είστε ανησυχούν για το τι βλάψει το παιδί σας μπορεί να έρθει σε απευθείας σύνδεση.Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Settings δίπλα στο Ρυθμίσεις για να επιτρέπουν εφαρμογές να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες τοποθεσίας, η οποία είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Κλειστή Προφίλ βήμα 4

Βήμα 5. Από την οθόνη κλειδώματος, θα βρείτε τώρα λογαριασμό σας προστατεύεται με ένα μοτίβο, τον κωδικό πρόσβασης ή το PIN, ενώ το παιδί σας μπορεί να έχουν άμεση πρόσβαση σε δικό τους λογαριασμό – αλλά μόνο οι εφαρμογές που κρίνουν κατάλληλο.Παρόλο που η Google Play Κατάστημα εμφανίζεται το εικονίδιο, που προσπαθεί να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό θα φέρει επάνω μια ειδοποίηση ότι δεν έχετε άδεια να χρησιμοποιήσει το κατάστημα Google Play.

Κλειστή Προφίλ Βήμα 5

Περιορισμός in-app αγορές σε ένα smartphone Android ή το tablet

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα tablet τρέχει Android 4.3, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε το παιδί σας και να δημιουργήσει γονικού ελέγχου σε ένα παλαιότερο Android tablet ή το smartphone.

Τα παιδιά αγαπούν τα παιχνίδια, και το Google Play είναι γεμάτο με casual τίτλους που στοχεύουν άμεσα σε αυτά.Μπορεί να είναι πολύ εύκολο για τους πολυάσχολους γονείς να αφήσουν το παιδί τους χωρίς επίβλεψη με ό, τι φαίνεται να είναι ένα ακίνδυνο παιχνίδι, ενώ παίρνουν ό, τι θέλουν.Αλλά, όπως θα καμία αμφιβολία έχουν δει στις ειδήσεις, μερικοί γονείς έχουν βρει οι ίδιοι άθελά τους με την εξωφρενική πιστωτική κάρτα λογαριασμούς, μακάρια άγνοια αγορές παιδί τους κάθε λογής ακριβά σε-app extras.

Προστατεύοντας το πορτοφόλι σας είναι εξαιρετικά απλή: ανοίξτε το Play Google App Store για Android τηλέφωνο ή tablet σας, στη συνέχεια, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και μετακινηθείτε προς τα κάτω σε ελέγχους χρήστη.Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα από τον κωδικό, ο οποίος θα ζητήσει Google κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας, κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να κατεβάσετε μια πληρωμένη app ή την αγορά σε-app extras.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης του Google Play

Σε αυτό το ίδιο το μενού είναι μια επιλογή για τη δημιουργία φιλτράρισμα περιεχομένου.Μέσα σε αυτό μπορείτε να επιτρέψει όλες τις εφαρμογές, ή μόνο εκείνα αξιολογήθηκε ως χαμηλής, μέσης ή υψηλής ωριμότητας, ή για τον καθένα.Σημειώστε τα κατάλληλα πλαίσια και κάντε κλικ στο Ok.Σημειώστε ότι θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης για να σταματήσει μια τεχνολογία-καταλαβαίνω παιδί από αλλαγή αυτής της ρύθμισης.

Google Play Content Filtering

Ο περιορισμός αγορές app στο Google Play αξίζει τον κόπο μόνο αν διασφαλιστεί ότι οι εφαρμογές δεν μπορούν να μεταφορτωθούν από άλλα καταστήματα app.Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην Ασφάλεια, και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άλλες πηγές είναι απενεργοποιημένη.

Android άγνωστες πηγές

Περιορισμός μόνο ορισμένες εφαρμογές σε Android smartphone ή tablet

Εάν το παιδί σας είναι λίγο μεγαλύτερα τότε ίσως να τους εμπιστεύονται για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας χωρίς επίβλεψη, αλλά δεν είναι πρόθυμοι για την ιδέα του να αφήσει τα χαλαρά στο Facebook ή το email σας λογαριασμό.Ή ίσως θέλετε να αφήσετε το παιδί σας να τριγυρνούν με τα παιχνίδια, αλλά να μην πάρει σε απευθείας σύνδεση ή στα μηνύματά σας.Μας αρέσει AppLock, ένας τρίτος app που σας επιτρέπει να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης ορισμένες εφαρμογές χωρίς να κλειδώσετε τα κάτω πρόσβαση σε όλη την συσκευή.Διαβάστε περιδιάβαση μας για το πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης Android apps με AppLock εδώ.

Μια γρήγορη λύση για τον περιορισμό της πρόσβασης στις δυνατότητες web, κλήση και μηνυμάτων σχετικά με τη μύγα είναι να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.Αν δεν υπάρχει η επιλογή να το κάνετε αυτό από το μενού power-off, θα πρέπει να βρείτε αυτό στις Ρυθμίσεις, περισσότερα δίκτυα, Λειτουργία πτήσης.Να προειδοποιήσει ότι είναι εξίσου εύκολο για το παιδί σας για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης, όμως.

Θα βρείτε επίσης στο Google Play πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να περιορίσετε την πρόσβαση.Εξετάστε το δωρεάν app Λειτουργία Kid.Αυτό παρέχει κάτι παρόμοιο με Παιδική Γωνιά Windows Phone 8 του αναλυτή.Είναι αφήνει τα παιδιά να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια Android, διαβάστε τις ιστορίες και εικόνες χρώμα, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αγοράσει κάτι λάθος, να διαγράψετε e-mail σας ή πρόσβαση σε έναν άλλο app.

Υπάρχουν επίσης πολλά γονικού ελέγχου εφαρμογές στο Google Play, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν.Σας προτείνουμε εκείνα από την Kaspersky, Norton και το δημοφιλές Funamo.

Διαβάστε επίσης...

Google Drive – Προσβάσιμο υλικό για όλους τους μαθητές σας;

TweetΚαλησπέρα καλησπέρα, σήμερα θα σας παρουσιάσω το Google Drive. Πολλοί από εσάς, ειδικά όσοι χρησιμοποιείτε τις …

Δημιουργία ιστοσελίδας για σχολεία με την χρήση Joomla

TweetΤο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα κατασκευής ιστοσελίδας πλήρως αυτοματοποιημένης και προδιαμορφωμένης. Πρόκειται …

Planboard – Ο σχεδιασμός μαθήματος γίνεται εύκολος.

TweetΚαλωσορίσατε στη νέα μας στήλη αγαπητοί συνάδελφοι. Κάνοντας προσπάθεια για τελειοποίηση της εργασίας μας τεχνολογικά, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *