ΑΣΕΠ: Όλες οι απαντήσεις σε μια ερώτηση σωστές γιατί… δεν ήταν καλή η φωτοτυπία

Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ άργησε αλλά επέστρεψε μεγαλοπρεπώς!

Ο ορισμός του «απίστευτο και όμως ελληνικό» στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 4 Μαρτίου.

Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια με τις αιτήσεις των πολιτών να ξεπερνούν τις 100.000 καθώς ειδικά για κατηγορίες επαγγελμάτων, όπως οι εκπαιδευτικοί, η ευκαιρία για διορισμό στο Δημόσιο, ήρθε με καθυστέρηση.

Παρά την προετοιμασία που υποθέτει κανείς ότι υπήρξε για τη διεξαγωγή του, στις απαντήσεις των θεμάτων που γνωστοποίησε σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού διαπιστώνεται ότι σε ερωτήσεις  του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» όλες οι απαντήσεις θα θεωρηθούν σωστές!

Το γιατί ξεπερνά ίσως και το γεγονός. Αιτία λοιπόν, σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η μη ευκρίνεια στη φωτοτύπηση της ερώτησης.

«Επισημαίνεται ότι για λόγους ίσης μεταχείρισης των υποψηφίων, για δεκαεπτά (17) ερωτήσεις του μαθήματος «Δοκιμασία Δεξιοτήτων και Εργασιακής Αποτελεσματικότητας» (39, 47, 48, 51, 52, 53, 54, 58, 60, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 70 και 73), η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε να θεωρηθεί ως ορθή οποιαδήποτε επιλογή, λόγω της απόκλισης που παρατηρήθηκε στην ευκρίνεια/φωτεινότητα σκιασμένων κρίσιμων τετραγώνων κατά τη φωτοτύπηση των ερωτηματολογίων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα ορισμένων εξεταστικών κέντρων» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης...

Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Δείτε τις βαθμολογίες

TweetΤο ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό ανήλθε σε 19,3% σε σύνολο 77.073 υποψηφίων που προσήλθαν …

Το ΙΕΠ δεν έχει εγκρίνει ταινίες της πλατφόρμας CINEDU – “Αγόρια στο ντους” η ταινία που προέβαλε δασκάλα σε μαθητές τετάρτης δημοτικού

TweetΔιευκρινίζεται ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής δεν έχει εγκρίνει τις ταινίες οι οποίες είναι αναρτημένες …

Δεν εκλέχθηκε βουλευτής ο Νίκος Φίλης – Η συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός της νέας Βουλής.

TweetΗ συντριβή που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε πολλά πρωτοκλασάτα ονόματα εκτός της νέας Βουλής. Είναι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *