Αποδοκίμασαν τον Λοβέρδο γιατί είπε πως δεν έκανε κομματικές διακρίσεις!!!

Αποδοκίμασαν τον Λοβέρδο στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Παιδείας (Videos + Photos)
Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, κατά τη διάρκεια της παράδοσης του υπουργείου Παιδείας στον νέο υπουργό, Αριστείδη Μπαλτά.

H αναφορά του πρώην υπουργού ότι δεν έκρινε κανένα από την κομματική του ταυτότητα προκάλεσε αντιδράσεις εντός τις αιθούσης:

«Η ηγεσία έχει την χαρά να έχει προλάβει στις μέρες της να διορίσει το νέο διευθυντικό προσωπικό του υπουργείου που θα μπορούσατε να το αξιολογήσετε αν έχει σχέση με το κόμμα, το οποίο εγώ έχω την τιμή να υπηρετώ. Όλα τα υπόλοιπα δεν με αφορούν και για να κλείσω, όταν ανέλαβα αυτήν εδώ την αίθουσα, σας είπα ότι δεν πρέπει να φοβάστε αυτή την πολιτική ηγεσία».

«Η κυβέρνηση μας είναι κυβέρνηση ανατροπής»

Στην νέα προσπάθεια που θα καταβάλλει η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή της σημερινής  κατάστασης και στην παιδεία αναφέρθηκε ο νέος υπουργός παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς, όπως τόνισε κατά τη διαδικασία παραλαβής του υπουργείου Παιδείας.

Ο Αριστείδης Μπαλτάς τόνισε πως ο Ανδρέας Λοβέρδος τον υποδέχτηκε με σεβασμό σε αντίθεση με όσα είχαν γίνει τις προηγούμενες ημέρες.

Τόνισε πως το πρόβλημα της παιδείας είναι πρόβλημα ετών και πως θέλει προσπάθεια ετών για να αλλάξει ριζικά η κατάσταση.

Ανέφερε ακόμη πως πρώτη προτεραιότητα του συνιστά η αντιμετώπιση των Καθημερινών προβλημάτων των μαθητών αλλά και των σχολείων όπως είναι η σίτιση αλλά και η θέρμανση στα σχολεία

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπουργός παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ανέφερε πως θα ενημέρωση τον νέο υπουργό για όλα τα θέματα που εκκρεμούν αλλά και για όσα έχουν ολοκληρωθεί.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός παιδείας Τάσος Κουράκης ανέφερε πως η κυβέρνηση θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της.

topontiki.gr

Διαβάστε επίσης...

Ν. Τζανάκης: Αν ανοίξουν τα σχολεία θα υπάρξει υπερμεταδοτικότητα – Η κορύφωση μετά τις 20 Ιανουαρίου (video)

Tweet«Στη χώρα μας εξελίσσονται δύο πανδημικά κύματα, ένα αφορά την Δέλτα και ένα την Όμικρον.Οι …

Βίντεο για τις γυναικοκτονίες από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου Επιδαύρου

TweetΜία νέα λέξη μπήκε στα ελληνικά λεξικά το 2021: Γυναικοκτονία. Η Ελλάδα συγκλονίστηκε το 2021 …

Νίκος Τζανάκης : Να παραταθούν για μια εβδομάδα οι διακοπές των μαθητών

TweetΑν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *