Ανοικτή συζήτηση: Σπατάλη φαγητού και τρόποι μείωσής της

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο “Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ”

Η Επιτροπή Παιδείας του Συλλόγου Αρδηττός σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΠΟΡΟΥΜΕ (www.boroume.gr) που καταπολεμά την σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλεί σε ανοικτή συζήτηση την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00 στον Πολυχώρο “Ο ΑΡΔΗΤΤΟΣ” Ευγενίου Βουλγάρεως και Χαρβούρη 2, Μετς.

Την συζήτηση θα συντονίσουν ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και η Αλεξία Μοάτσου ιδρυτικά στελέχη του δικτύου ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Η συμμετοχή μου σε ανθρωπιστική αποστολή στο Αφγανιστάν το 2003 μου έμαθε πως ελάχιστες δραστηριότητες δίνουν τόσο νόημα στη ζωή μας όσο η εθελοντική προσφορά προς το συνάνθρωπό μας. Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μου προσφέρει τη δυνατότητα και την ευχαρίστηση να συμμετάσχω στη μείωση της σπατάλης τροφίμων, ένα από τα πιο δυσάρεστα φαινόμενα της κοινωνίας μας. Αλέξανδρος Θεοδωρίδης.

Η δηιμιουργικότητα και η κοινωνική προσφορά, για μένα, είναι τρόπος ζωής και μέσα από το ΜΠΟΡΟΥΜΕ γεμίζω καθμερινά με ενέργεια και αγάπη; Αλεξία Μοάτσου.

Την συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν και παιδιά σχολικής ηλικίας.

 

news247

Διαβάστε επίσης...

Ενωτικό το νέο ΔΣ της ΔΟΕ – Νέος Πρόεδρος ο Σπύρος Μαρίνης

TweetΠραγματοποιήθηκαν στις 29/6/2024 αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, …

Ονομαστικές καταστάσεις όσων δεν συνέπραξαν με την Αξιολόγηση ζητά ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ

Tweet Μετά από εντολή του Υπουργού Παιδείας το Υπουργείο Παιδείας ζητά από τα Στελέχη Εκπαίδευσης …

Το Δημοτικό Σχολείο Αγναντερού στο πρόγραμμα Erasmus+ «Climate is the future»

Tweet Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή αποτελούν μία από τις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *