Έκκληση βοήθειας–Ας στηρίξουμε όλοι την αξιέπαινη πρωτοβουλία των συναδέλφων μας της Πιερίας

Αυτήν την εποχή της κρίσης και της μισθολογικής εξαθλίωσης των Ελλήνων Δασκάλων οφείλουμε όλοι μας να σταθούμε δίπλα  σε όλους τους συνανθρώπους μας.Έστω και από το υστέρημά μας.Γιατί είμαστε δάσκαλοι.Γιατί οφείλουμε να δείξουμε με το παράδειγμά μας πως θα υπερβούμε αυτή την παρακμή της κοινωνίας μας. “Είμαστε όλοι εδώ” είναι το σύνθημα της σελίδας μας.Να μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.

Οι συνάδελφοί μας στην Πιερία έλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία να παρακρατηθεί από όλους τους το ποσό των 20 ευρώ ώστε να βοηθήσουν 2 παιδιά συναδέλφων μας που έχουν άμεση ανάγκη νοσηλείας.Συνάδελφοι, όλοι γνωρίζουμε τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι στην Πατρίδα μας.Όλοι βιώνουμε την εξαθλίωση.Όλοι μαζί πρέπει να την υπερβούμε.

Ας βοηθήσουμε όλοι τους συναδέλφους μας στην Πιερία.Ας σώσουμε αυτά τα παιδιά.Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας.Είμαστε όλοι εδώ για όλους.Η έκκληση που ακολουθεί στάλθηκε από τη ΔΟΕ σε όλους τους Συλλόγους μας.Αλλά μιας και το καλοκαίρι τα σχολεία είναι κλειστά για να ενημερωθούμε θεωρούμε σκόπιμο να τη δημοσιεύσουμε αυτούσια.Κοινοποιήστε την παντού.Στείλτε τη σε blogs και sites.Οφείλουμε να σώσουμε και αυτά τα παιδιά των συναδέλφων μας και όλα τα υπόλοιπα που μας έχουν ανάγκη.

 

http://greekteachers.gr/

 

 

Διαβάστε επίσης...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο επιστημονικό συμπόσιο ΔΙ.Π.Ε Άρτας «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»

Tweet 1ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΔΙ.Π.Ε. ΑΡΤΑΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε …

Άρτα: 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα: «Διοίκηση & Ηγεσία στην Εκπαίδευση»

TweetΗ Περιφερειακή Ενότητα Άρτας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, διοργανώνουν το 1ο …

«Λειτουργία Νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2023-2024»

TweetΣχετ. έγγραφο: H υπό στοιχεία 73897/Γ1/4-7-2023 κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *