Συνάντηση του ΥΠΟΠΑΙΘ με την υφυπουργό Παιδείας της Κίνας

Συνάντηση με την υφυπουργό Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Li Weihong, θα έχουν αύριο Τρίτη 21 Απριλίου, στις 10:00 π.μ, ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων  Αριστείδης Μπαλτάς και ο αναπληρωτής υπουργός, Τάσος Κουράκης. Η επίσημη επίσκεψη της κ. Weihong και της συνοδεία της στην Αθήνα  πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ήδη υπάρχουσας Μορφωτικής Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, με διμερείς συνεργασίες μεταξύ Ελληνικών και Κινεζικών Πανεπιστημίων και επίκεντρο τα θέματα της διδασκαλίας των γλωσσών, της Ανώτατης Εκπαίδευσης και της αμοιβαίας χορήγησης υποτροφιών.

Μετά τη συνάντηση, η κινεζική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακροπόλεως και κατόπιν ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, θα της παραχωρήσει γεύμα, στο εστιατόριο του Μουσείου.

Την Τετάρτη 22 Απριλίου, η κ. Li Weihong θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τις Πρυτανικές Αρχές του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *