Ύστατο χαίρε στους δύο σμηναγούς του τραγικού F-16

Το ύστατο χαίρε θα απευθύνουν σήμερα συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι των δύο άτυχων πιλότων που σκοτώθηκαν στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Οι σοροί των Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιου Ζάγκα, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος στο δυστύχημα με το αεροπλάνο F-16, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες με μεταγωγικό αεροσκάφος C-27J της Πολεμικής Αεροπορίας, που προσγειώθηκε στην Ελευσίνα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, η νεκρώσιμηακολουθία του σμηναγού Παναγιώτη Λάσκαρη θα τελεστεί σήμερα στις 12:00 στον Ιερό ναό Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη Αττικής ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα θα τελεστεί επίσης σήμερα στις 15:00 στον Ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αργυρούπολη Αττικής.

Σημειώνεται ότι τόσο ο Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, καθώς και ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, ήταν έμπειροι πιλότοι με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης.

Ο σμηναγός Αθανάσιος Ζάγκας

Ο σμηναγός Παναγιώτης Λάσκαρης

 

 

news.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *