Παγκόσμια διάκριση για την ΕΘΝ.Ο.Α.

Παγκόσμια αναγνώριση για το έργο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, καθώς στο Λονδίνο έγινε η απονομή στην ΕΘΝ.Ο.Α. του GUINNESS WORLD RECORD.

Η επιτροπή του Guinness World Records ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες τον ενδελεχή έλεγχο σχετικά με τη δράση της Ακαδημίας την «Ημέρα Ολυμπιακής Παιδείας-2014» και το αποτέλεσμα ήταν θετικότατο! Ο έλεγχος της δράσης είχε διάρκεια περίπου 4,5 μήνες.

Η δράση αφορούσε την δημιουργία του μεγαλύτερου περιστεριού ειρήνης στον κόσμο από παραδοσιακά λευκά χάρτινα καραβάκια τα οποία έφτιαξαν : οι 45.000 μαθητές που φοιτούν στα ελληνικά σχολεία, οι 36 Ολυμπιονίκες που έλαβαν μέρος, οι 2 Παραολυμπιονίκες, τα δυο μέλη της ΔΟΕ που τίμησαν την ΕΘΝ.Ο.Α. με την παρουσία τους, οι δεκάδες καλλιτέχνες που είχαν ενεργό συμμετοχή, οι δεκάδες φορείς και οργανισμοί που παραβρέθηκαν, οι δεκάδες επίσημοι προσκεκλημένοι, τα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ που ήταν αφιερωμένο το περιστέρι, αρκετά μέλη της ΕΟΕ και της ΕΘΝ.Ο.Α., οι χορηγοί που πίστεψαν και στήριξαν το όραμα της ΕΘΝ.Ο.Α. (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕΤΚΑ, KOUROS AE, ZAGORI) και φυσικά οι εκατοντάδες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ του τμήματος της ΕΘΝ.Ο.Α.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, κατάφεραν να εμπνέουν σήμερα δεκάδες φορείς και οργανισμούς της χώρας. Αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της Ακαδημίας!

Πάμε Ψηλά!

Γραφείο Τύπου ΕΘΝ.Ο.Α.

——————————

Αθήνα, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *