Το διαδίκτυο και οι εκπαιδευτικοί βοήθησαν τη μικρή Νικολέτα να σωθεί

Πραγματικά αυτό το δύσκολο καιρό που περνά η Ελληνική κοινωνία, όσο της λείπουν τα χρήματα, τόσο περισσεύει η ανθρωπιά!

Όλοι θυμόμαστε την έκκληση που έκαναν στις 12 Ιουλίου μέσα από το “e-mesara.gr” αρχικά (http://www.e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/3063-oikogeneia-ekpaideftikon-apo-to-irakleio-zita-oikonomiki-stiriksi-gia-sovari-egxeirisi ) και στη συνέχεια απ΄ όλα τα portal και τα έντυπα ΜΜΕ, οι εκπαιδευτικοίΓιώργος Μητσάκης και η Πολύμια Λαγουδιανάκη. Πριν δύο μήνες περίπου η γυναίκα του γιου τους Μανόλη Μητσάκη (ο οποίος είναι νηπιαγωγός αδιόριστος), η Νικολέττα Τζεσμετζή 33 χρόνων με μωρό 10 μηνών διαγνώστηκε με όγκο στη σπονδυλική στήλη-νωτιαίο μυελό μέχρι την αορτή της καρδιάς. Το ποσό που ζητήθηκε ήταν σημαντικό και η οικογένεια δεν μπόρεσε να το συγκεντρώσει…
Η δημόσια έκκληση έφερε αποτέλεσμα… Υπήρξε τεράστια ανταπόκριση και συγκεντρώθηκε σχεδόν όλο το ποσό που χρειαζόταν. Έτσι η Νικολέτα εγχειρίστηκε στην Αυστραλία που βρίσκεται προχθές και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
Η οικογένειά της Νικολέτας μας έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο προς ΟΛΟΥΣ σας που σταθήκατε αρωγοί σ΄ αυτήν την προσπάθεια:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους και όλες , τους φίλους, τους συγγενείς, τους γνωστούς, τους συλλόγους, τις ενορίες, τα φιλόπτωχα ταμεία και όλους που κράτησαν την ανωνυμία τους, για να μαζευτεί σχεδόν ολόκληρο το ποσό για την επέμβαση – αποθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας, της νύφης μας Νικολέττας.
Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο που κινητοποιήθηκε άμεσα και έδειξε ότι, η ανθρωπιά υπάρχει και θα υπάρχει. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν η ανταπόκριση το κόσμου ήταν μεγάλη και γι’ αυτό νιώθουμε υποχρεωμένοι σε όλους σας.
Η επέμβαση έγινε, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και εμείς πιστεύουμε ότι και με τη βοήθεια του Θεού και τις δικές σας ευχές, η Νικολέττα θα γίνει καλά.

Σας ευχαριστούμε πολύ
Γιώργος Μητσάκης και Πολύμια Λαγουδιανάκη

http://www.e-mesara.gr

Διαβάστε επίσης...

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με θέμα: «Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά»

TweetO Πειραϊκός Σύνδεσμος, το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθίων και η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς σας …

Κριτήρια επιλογής και όροι υποβολής διδακτικών σειρών και προαιρετικών βοηθημάτων για τη β’ ξένη γλώσσα δημοτικού σχολείου για το σχολικό έτος 2024-2025

Tweet Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι για το σχολικό έτος 2024-2025 θα …

Οι απαντήσεις του υπ. Παιδείας σε θέματα σχολείων της Γερμανίας

TweetΣε συνάντηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας  Γερμανίας με τον Γενικό Γραμματέα   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *